• Tápláld az Egészséged!
  • Tápláld az Egészséged!
  • Tápláld az Egészséged!

Tejallergia, laktóz érzékenység, amikor az élet nem fenékig tejfel…

Mit kell tudnunk a TEJ-ről?
Tápláld az Egészséged Est március 31-én, csütörtökön, 18.00 órai kezdettel!
Szó lesz a tejjel kapcsolatos allergiák és érzékenységek (tejallergia, laktóz intolerancia, stb…) fizikai és lelki okairól, valamint lesz sok gyakorlati tanács és lehet kérdezni is!

Az este témái:

AMikor az élet nem fenékig tejfel 1

Tejallergia, laktóz érzékenység, amikor az élet nem fenékig tejfel...

- A tejfogyasztás szerepe a táplálkozásunkban
- Milyen hasznos anyagok vannak a tehéntejben? És mik nincsenek…
- Nyers tej, tartós tej, dobozos tej, sovány tej, zsíros tej, tehéntej, kecsketej, laktózmentes tej, tejszín, tejpor, tejtermékek…
MIT KELL TUDNUNK RÓLUK?
- Hogyan hat a tejfogyasztás a szervezetünkre?
- Miért fontos az anyatejes táplálás?
- Kinek és mikor ajánlható a tejtermékek fogyasztása és mikor nem?
- Tejfogyasztás gyermekkorban, felnőttkorban és idős korban
- Mit tehetünk a csontjaink egészségéért a serdülő és a változó korban?
- Tejfehérje allergia és tejcukor érzékenység
- A tejfogyasztás és az egészségügyi problémák összefüggései
- Erjesztett tejtermékek
- Gabona és magtejek

Gyere el, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és a szervezeted egészséges működéséhez!

Időpont: Március 31. (csütörtök) 18.00 órától 20.00 óráig
Helyszín: Lélekszíntér, Budapest, VI. kerület, Szófia utca 15., III. emelet, 2-es kapucsengő
Részvételi díj előzetes regisztrációval: 1.500 Ft.
Jelentkezés e-mailben és telefonon: , Tel.: 06 30 790 1690

Mindenkit sok Szeretettel várunk! 🙂

Még nincs hozzászólás.

Szólj hozzá a cikhez!

Muszáj lesz Belépés hozzászólást küldeni.