• Tápláld az Egészséged!
  • Tápláld az Egészséged!
  • Tápláld az Egészséged!

Visszajelzések

Hatalmas öröm és megtiszteltetés ért az év végén! 2016. decemberében a Marie Claire magazinban a Tápláld az Egészséged oldalról is olvashattok! 🙂
A "Főzzünk mindenmentesen otthon is" témában több blog és weboldal kínálatából szemezget a magazin, a rólunk szóló részt a 227-228. oldalon találjátok!
Hálásan köszönjük és szívből ajánljuk Mindenkinek! 🙂

Schenek Ágnes - Tápláld az Egészséged.hu

Marie Claire 2016. Decemberi szám

 

Az előadások személyesek, családiasak, Ágnes pedig hiteles. Egy lelkes, egészséges nő, aki az életével támasztja alá mindazt, amit mond. Nem csupán elméletek és száraz tények, hanem tapasztalatok, empátia, őszinte segíteni akarás. Engem motivál, hogy látom, Ágnes szereti, amit csinál, és éppen ezért jól csinálja.

Voltam nála személyes konzultáción is, ami megnyugtatott. Nem ijesztett meg, mint mondjuk egy orvosi diagnózis, hanem perspektívát mutatott a problémámból, és már másnap el tudtam kezdeni a változás első lépését.

Zsófi, 2016. január 28.

Kevés hasznosabb előadássorozattal találkoztam életemben. Ági összeszedett, precíz, nagyon tájékozott, mondanivalója szerteágazó, érdekes, megdöbbentő és nem utolsósorban rendkívül  szórakoztató. Fenn tudja tartani a figyelmet, a végére sem fárad el az ember. Rengeteget tanultam belőlük, magyarázatot kaptam egy csomó dologra, és ami a legérdekesebb, hogy a meglévő tudásomat is rendszerbe szedte. A tanácsát követve egy sereg problémától szabadultam meg. A kóstolók és a főzőshow-n készített ételek nagyon az én szájízem szerint valók voltak. Tényleg lehet besamelt készíteni tejtermék nélkül!!! Korhatártól függetlenül ajánlom mindenkinek!

Vincze Csilla, 2016. január 14.

Ágnes gyakorlott és felkészült előadó, előadásai érdekesek, készséggel válaszol a felmerülő kérdésekre. Válaszai hitelesek, érződik, hogy tapasztalataira támaszkodik és a legjobbat akarja. Nagy körültekintéssel válogatja össze témáit, előadásait színesíti kellemes beszédstílusa és szellemessége. Tavaly majdnem az összes előadását meghallgattam, nagyon tetszett mindegyik.

Konzultáción is jártam nála, amelyről szintén kedvezőek a tapasztalataim. Személyre szabottan, a komplexitás jegyében, holisztikus szemlélet alapján állítja össze a hozzá fordulóknak a legkedvezőbb táplálkozási és életmód  javaslatokat. Tudása és rutinja miatt abszolút érdemes rá hallgatni. Empátiája további szimpátiát ébreszt.

Szeretettel ajánlom a vele való találkozást, akár hallgatóként, akár „ügyfélként" keresed fel.

Jó gyógyulást!

Marci, 2016. 01. 06.